Teràpia i Educació

La finalitat del programa “Smart dogs school” del Projecte tan amics és, d’una banda, proporcionar informació útil als propietaris de gossos sobre el maneig de les seves mascotes, i per altra, oferir a veterinaris i personal especialitzat les eines pràctiques per reconèixer i prevenir els problemes de comportament més comuns en el gos, millorant així el vincle entre home i animal i facilitant la convivència entre tots dos.

Aquest programa es proposa als centres veterinaris amb l’objectiu que aquests puguin oferir un altre servei als seus clients i així col · laborar amb la seva fidelització, augmentant les visites al centre amb diferents propostes.

ACTIVITATS DEL PROGRAMA “SMART DOGS SCHOOL”

El nostre programa es basa en la realització de diferents activitats (al centre veterinari si és possible) adreçades a públic relacionat amb el món caní:

  1. Escola de cadells dirigit a propietaris, criadors, cuidadors de gossos, etc.
  2. Escola de joves enfocat al mateix públic que l’anterior.
  3. Consultes d’etologia canina: es busca resoldre problemes els trastorns de comportament que pugui tenir un gos, fent un seguiment individualitzat.
  4. Seminaris especialitzats per a professionals: veterinaris, ATVs, guies i educadors canins …
  5. Monogràfics sobre maneig del gos i prevenció de problemes dirigits tant a propietaris com a professionals del món caní, podrien ser entre d’altres:
    • Por i fòbia a sorolls en el gos: mesures de tractament i prevenció.
    • Ansietat per separació: com diagnosticar-la i abordar-la. 6. Activitats de sensibilització de propietaris i col · lectius sobre la tinença responsable de gossos.

 

 

 

X