El Centre

UNA MICA D’HISTÒRIA…

El Centre Clínic Veterinari de Lleida (CCV Lleida) va ser fundat i va obrir les seves portes el més de maig de 1991 fruit de l’associació de dos centres ja existents a la ciutat: Dr Luis Arrieta i Dr Jose Maria Bosch. Aquest nou centre tenia com a objectiu oferir serveis veterinaris d’alta qualitat i situar al CCV Lleida com un centre de referència de la Medicina i Cirurgia Veterinària en la zona d’influència de Lleida i la seva comarca, principalment en temes de cirurgia especial, endoscòpia, traumatologia i ortopèdia, oftalmologia i en altres temes importants de medicina interna i cardiologia. Així mateix facilitem als nostres clients i propietaris de mascotes un servei global en àrees no estrictament veterinàries com l’assessorament en nutrició i alimentació, complements o en perruqueria canina i felina. Hem crescut i ens hem consolidat com a centre de serveis veterinaris i com a conseqüència natural en juny del 2009 vam obrir les portes de les actuals instal·lacions al carrer Taquígraf Martí número 13 (a prop del Clot de les Granotes) on estem oferint la major superfície clínica hospitalària de la ciutat. Amb una amplíssima oferta de serveis veterinaris, cures de UCI i hospitalització, servei de fisioteràpia i rehabilitació amb la única piscina d’hidroteràpia disponible a Lleida per a aquest fi.

El nostre objectiu: l’excel·lència en quan a la salut de la seva mascota.

El nostre mètode: la qualitat és la norma de la nostre feina amb afecte i un maneig exquisit de les mascotes dels nostres clients.

MISSIÓ:

  • Proporcionar als nostres clients les millors opcions mèdiques i quirúrgiques (diagnòstic i tractament) amb un maneig afectuós i humà de les seves mascotes.
  • Aconseguir mantenir l’excel·lència en el benestar de la seva mascota.
  • Assegurar la innovació tecnològica en les instal·lacions i els equips disponibles i afavorir l’accés a aquesta tecnologia fomentant la formació continuada dels nostres veterinaris i auxiliars.
  • Millora constant en l’oferta dels nostres serveis valorant l’opinió dels nostres clients.
  • Afavorir l’educació dels nostres clients en el maneig i tracte amb la seva mascota i promoure la medicina preventiva.
  • Comprometre’ns en donar una resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients i mascotes.
  • Continuar implicats en la preservació del medi ambient i del nostre entorn.
  • Contribuir i col·laborar al progrés de la nostre societat en tots els aspectes, especialment en aquells relacionats amb els animals domèstics.
X