Plans de Salut

salut

Entre els objectius del Centre Clínic Veterinari de Lleida, i com a missió del nostre hospital, està el establir els medis apropiats per aconseguir la salut de les mascotes dels nostres clients.

Des de fa uns quants anys oferim els nostres “PLANS DE SALUT” dissenyats per aconseguir aquest repte a un cost mínim pels nostres clients. Aquests plans integren diverses actuacions de caràcter anual per la prevenció o el diagnòstic precoç de possibles malalties.

Les mascotes incloses en aquests plans es beneficien de la vacunació anual front les principals malalties, a més a més d’una revisió anual que inclou: anàlisi de sang, orina i coprologia, electrocardiograma, tests front les principals malalties que es transmeten per vectors com el mosquit o les paparres (Leishmaniosi i Ehrlichiosi). A més a més, totes les visites amb cita prèvia que necessiti durant aquell any són gratuïtes i sense cap cost. També hi ha descomptes en altres probes com per exemple un 20% en radiografies i cirurgies.

A més a més oferim als nostres clients l’opció de contractar una ASSEGURANÇA DE SALUT que cobreix les despeses veterinàries extraordinàries derivades d’accidents o malalties, la pèrdua o robatori de la mascota, a través d’entitats contrastades que ofereixen una bona pòlissa amb les cobertures necessàries per evitar “ensurts econòmics” en cas de malaltia greu.

X